برای اطلاعات بیشتر، میتونی مقاله افزونه های خوب درباره وردپرس رو بخونی. یهسری افزونه برای بهبود نظرات وردپرس وجود داره، مخصوصا اگه نظرات بالایی دارید، مثلا در همین بلاگ میزفا ما بالای ۱۰ هزار نظر داریم و همین نظرات میتونن باعث کندی سایت بشن. چطوری؟ وقتی یه مقاله باکیفیت انتشار میدی و کلی نظرات خوب داره، باعث طولانی شدن صفحه میشه.
کار کردن با بعضی از افزونهها بسیار ساده و در بعضیها بسیار سخت است. طبق گفته دولوپرها، استفاده از WP Fastest Cache، چیزی بین ساده و سخت است. نزدیک به یک میلیون وبسایت در سراسر جهان از این افزونه استفاده میکنند و نظرات فوقالعادهای روی سایت اصلی وردپرس، برای این افزونه وجود دارد. پیشنهاد میکنیم برای اطلاع از مشکلات سرعت سایت خود از جت سئو استفاده کنید.
افزونههای پیشنهادی
خود سازده این افزونه گفته که ما همه قابلیتهای افزونههای محبوب مثل WP Rocket، WP Fastest Cache و W3 Total Cache داریم. همینطور یکی از ویژگیهای این افزونه هماهنگی با برخی CDN ها مثل Cloudflare هست. تفاوت اصلی Hummingbird با سایر افزونههای افزایش سرعت در این است که این افزونه نهتنها وبسایت شما را سریعتر میکند، بلکه به شما در بهبود امتیاز در Google PageSpeed Insights نیز کمک میکند. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با افزونه موشک وردپرس مقاله افزونه wp rocket را مطالعه کنید.
بهترین افزونه های افزایش سرعت در وردپرس
جهت کسب اطلاعات بیشتر از موضوع تاثیر cdn بر افزایش سرعت سایت میتوانید روی لینک کلیک کنید. این افزونهها میتوانند به بهبود سرعت و عملکرد سایت وردپرس شما کمک کنند. – با استفاده از CDN و امکانات بهینهسازی، سرعت بارگذاری سایت را افزایش میدهد. بطور مثال وقتی یک پروژهای رو بهینهسازی میکنیم، از نکات جدیدش ویدیو میگیریم و به دوره اضافه میکنیم. سال 97 بود که یک قالب فروشگاهی بینظیر ساختم و چون همیشه هدفم ارائه بالاترین استانداردها بود، حس کردم بجز زیبایی و امکانات، باید روی سرعتش هم کار کنم.
در حال حاظر افزونه BJ Lazy Load به صورت رایگان در مخزن وردپرس قرار گرفته است و بیش از 70 هزار نصب فعال هم از این طریق دریافت کرده است که پیشنهاد میکنیم برای افزایش سرعت سایت خود حتما از آن استفاده کنید. افزونه NitroPack بیش از یک پلاگین عملکرد وردپرس است، یک پلت فرم کامل بهینه سازی سرعت است. به جای استفاده از چندین پلاگین و تصمیم گیری دستی برای بهینه سازی، NitroPack همه چیز را برای شما بهینه می کند.
شرکت Optimocha به صورت تخصصی روی سرویسهای افزایش سرعت کار میکنه؛ این سرویسها به دو صورت رایگان و غیررایگان عرضه میشه که پلاگین Speed Booster Pack نسخه رایگان سرویس افزایش سرعت سایت هست. اما نگران نباشید؛ چون نسخه رایگان این افزونه نیازهای اصلی شما رو برآورده میکنه.ولی ازونجایی که تنظیمات ضعیف سایت خودش عامل کند شدن هست، تو نسخه تخصصی و پولی تنظیمات سایت شما به طور تخصصی بررسی و رفع مشکل میشه. در واقع سرویسهای تخصصی این شرکت برای مدیریت همه جانبه روی سایت و سرور طراحی شدند. برای دانلود و استفاده از افزونه افزایش سرعت لود سایت وردپرس از لینک زیر استفاده کنید. همونطور که گفته شد CDN یک سرویس تحویل محتوا به کاربر هست که سرعت انتقال اطلاعات رو تا حد زیادی افزایش میده. کلودفلر Cloudflare به عنوان یکی از بهترین CDN های دنیا، علاوه بر افزایش امنیت، باعث افزایش سرعت سایت هم میشه.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه WP-Optimize
در این بخش ما هریک از این افزونهها را با بررسی امکانات و ویژگیها بررسی کرده و لینک دانلود را در اختیارتان قرار میدهیم. دومین علت که خیلی مهمه اینه که کلی افزونه افزایش سرعت سایت رایگان فوق العاده وجود داره و توی همین مقاله ما بهترینهاش رو برای شما لیست کردیم. مطمئن باشید اگه وقت بذارید افزونههایی که ما در میزفا به شما معرفی کردیم رو بررسی کنید و تست کنید و نصب کنید و در نهایت ارزیابی کنید؛ میتونید یه گزینه خیلی خوب برای سایت خودتون پیدا کنید. اگه بهترین افزونه برای افزایش سرعت وبسایت وردپرس، Litespeed cache نباشه؛ قطعاً یکی از بهترینهاست. این افزونه رایگان و اوپن سورس با بیش از 800 هزار نصب فعال، با تمام افزونههای مشهور مثل یواست سئو، ووکامرس و bbPress سازگاری داره و از وردپرس چند سایته (شبکه) به خوبی پشتیبانی میکنه. اگر مثلا قبلا صفحات سایت شما در ده ثانیه لود میشد با استفاده از افزونه کش برای وردپرس میتوانید در یک ثانیه صفحه را لود کنید این کاری است که پلاگین کش انجام میدهد.
– اگر سرور شما از LiteSpeed Cache پشتیبانی نکند، امکانات برخی از ویژگیها از دست میرود. امیدواریم از خواندن این مقاله اطلاعات کافی را کسب کرده باشید و اگر هر سوالی هم در این زمینه دارید میتوانید از طریق نظرات با ما در میان بگذارید تا سریعا شما را راهنمایی کنیم. اگر در کنار این افزونه، UpdraftPlus را هم نصب داشته باشید، تصاویرتان را فشرده کرده و از دیتابیس بکاپ میگیرد. علاوه بر ویژگی Lazyload، این افزونه تصاویر PNG و JPEG را به WebP تبدیل میکند. علاوه بر تصاویر، میتوانید Lazy Loading را برای جایگذاری ویدیوهای YouTube و iframe نیز فعال کنید. W3 Total Cache Pro یک افزونه کاملا ریسپانسیو است که با دستگاه های مختلف مانند موبایل، تبلت، لپ تاپ و دسکتاپ سازگار می باشد.
یک افزونه فعالانه و بهروز میشود و پشتیبانی قوی دارد؟ این نکات نیز برای انتخاب افزونه مهم هستند. همه این تغییرات میتوانند زمان تا بایت اول (TTFB) را بهبود بخشند، کار رشته اصلی را به حداقل برسانند، بخشهای حیاتی هسته وب شما را بهبود بخشند و موارد دیگر. ورود دو مرحله ای برای حساب کاربری شما فعال شده است.یک کد تایید برای شما ارسال شد.لطفا کد را وارد نمایید. بله، گوگل سرعت سایت را به عنوان یک فاکتور رتبهبندی مهم در نظر میگیرد. افزونههای WP Rocket و LiteSpeed Cache از محبوبترین و مؤثرترین افزونهها در این زمینه هستند.
به همین دلیل است که در زمان نصب افزونه، باید افزونه ای را انتخاب کنید که به صورت همزمان چندین قابلیت را در سایت فعال کند؛ به این ترتیب نیازی به نصب افزونه های دیگر نخواهید داشت. مزیت اصلی افزونه راکت این است که تمامی روشهای پنچگانه افزایش سرعت را پشتیبانی میکند. راکت فراتر از یک افزونه اختصاصی برای افزایش سرعت سایت است؛ چراکه لایت هوس و gtmetrix را هم برای سایت شما بهینهسازی میکند.
وقتی صحبت از افزونههای کش وردپرس میکنیم؛ معمولا در صدر این افزونهها وردپرس راکت، لایت اسپید کش، WP Super Cache، W3 Total Cache و چند افزونه دیگر را میبینیم. مثلا اگر لایت اسپید کش را روی یک سایت با وب سرور Apache نصب کنیم، نه تنها سرعت افزایش پیدا نمیکند، بلکه سرعت سایتمان کمتر میشود. افزونه افزایش سرعت وردپرس WP Fastest Cache از بهترین افزونهها برای افزایش سرعت سایت است. افزونه LiteSpeed Cache یکی از ابزارهای محبوب بهینهسازی سرعت برای وبسایتهای مبتنی بر وردپرس و سرورهای LiteSpeed است. برای دانلود افزونه لایت اسپید کش نیز می توانید به مخزن وردپرس مراجعه کنید.
و در بررسی ما، توانستیم با استفاده از Elementor زمان بارگذاری را بیش از 3 ثانیه کاهش دهیم. با استفاده از GeneratePress توانستم امتیاز PageSpeed موبایل خود را تا 90 بدست بیاورم. برای مثال زمانی که به دنبال جستجو یک موضوع در گوگل هستید، در صفحه نتایج جستجو چندین صفحه از یک سایت برای شما نمایش داده میشود. چرا که گوگل توانسته است در مدت زمان کوتاهی تمامی صفحات آن را بررسی و در نتیجه چندین صفحه را به کاربران نمایش دهد. CDN با توزیع محتوای سایت در سرورهای مختلف جهان، به کاربران کمک میکند تا با سرعت بیشتری به محتوای شما دسترسی پیدا کنند. در نتیجه کاربران به سرعت از سایت شما خراج می شوند و سراغ سایت دیگری می روند.
به عبارت دیگر، وب سرور به عنوان یک میزبان برای صفحات وب عمل میکند و فایلهای مربوط به وبسایت را از روی هارد دیسک سیستم خود به کاربر ارائه میدهد. افزونه های سرعت و بهینه سازی وردپرس می تواند به شما کمک کند تا سایت خود را برای عملکرد سریع تر بهینه کنید. این افزونه ها با ذخیره صفحات وب سایت شما، بهینه سازی کد شما، به حداقل رساندن درخواست های HTTP و موارد دیگر کار می کنند.افزونه های سرعت و بهینه سازی وردپرس چندین وظیفه کلی دارند. افزونه سوپر کش یکی از بهترین افزونههای مدیریت کش برای وردپرس است که در این زمینه بسیار پیشرو است، اگر قصد داشته باشید به بهترین شکل و با امکانات زیاد کش سایت خود را مدیریت کنید، میتوانید از این افزونه استفاده کنید.
در مورد بهترین افزونه افزایش سرعت سایت که رایگان باشند، میتوان به 2 افزونه Litespeed Cache (وب سرور لایت اسپید) و WP Super Cache (وب سرور آپاچی) اشاره نمود. شما کاربران میتوانید برای دانلود این مورد از بهترین افزونه افزایش سرعت سایت، از طریق صفحه WP-Optimize {سئو مگ|} – Cache, Clean, Compress اقدام به دانلود آن نمایید. این افزونه یک افزونه رایگان وردپرس بسیار محبوب برای صاحبان سایتی است که به دنبال افزایش سرعت سایت و بهبود عملکرد خود هستند.
بهترین افزونه مدیریت دسترسی کاربران در وردپرس
خب تو این زمینه وبسایتهای زیادی فعالیت میکنن که Google PageSpeed Insights و GTmetrix از بهترین وبسایتهای تخمین سرعت بارگذاری سایتها محسوب میشن. از سال ۱۳۹۴ شروع بهکار کردیم و هدف ما کمک به شما برای ساخت یک کسبوکار اینترنتی موفق است. اما چطور؟ بهترین ابزار طراحی سایت دنیا را ساختهایم که بیش از ۱۵۰۰۰ وبسایت از آن استفاده میکنند. بنابراین برای سایتهای اختصاصی وب سرور انجین ایکس (nginx) مگ سئو استفاده میشود. زیرا سرعت بسیار بالایی دارد اما یک مشکلی اساسی هم دارد و آن این است که برای هر سایتی باید بهصورت تخصصی کلی تنظیمات که مورد نیاز آن سایت است را تنظیم کنیم تا وردپرس به خوبی روی آن کار کند.
امیدواریم تا اینجای مطلب به اهمیت بالا بودن سرعت وبسایت پی پرده باشید. حال زمان آن رسیده است تا به بررسی 10 عدد از انواع بهترین افزونه افزایش سرعت سایت بپردازیم. همان طور که به آن اشاره نمودیم، در صورتی که صفحات سایت با سرعت پایینی لود شوند، نارضایتی کاربران را به دنبال خواهد داشت. زمانی که گوگل با خروج سریع کاربران از سایت مواجه میشود، رنکینگ سایت را کاهش میدهد. بنابراین به جرئت میتوان گفت، سرعت وبسایت تاثیر مستقیمی بر افزایش رتبه سایت دارد.
میتوانید از ابزارهایی مانند GTmetrix و Google PageSpeed Insights برای بررسی سرعت سایت خود استفاده کنید. آموزشهای حرفهای ما شامل دورههای آموزش سئو و محصولات آموزشی سئو (وبینار، کتاب و فیلم، همایش و کارگاه) است.کار دیگر ما در آکادمی سئو سفینه؛ تولید ابزارهای سئو است. شما در این صفحه بیش از ۱۰ محتوای تصویری دارید که تنها یکی از آنها در بالای صفحه وجود دارد. افزونه راکت به راحتی نصب میشود و پیکربندی و تنظیمات بسیار سادهای دارد.
جمعبندی معرفی بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس
راکت وردپرس یکی از بهترین افزونههای بهینهساز وردپرس است که شما با استفاده از آن میتوانید قابلیتهای زیادی را برای افزایش امنیت وردپرس داشته باشید، این افزونه در حال حاضر محبوبترین بهینهساز وردپرسی است. شما با استفاده از این پلاگین، میتوانید انواع فایلهای js و css خود را بدون مشکل خاصی ترکیب کنید و در نتیجه سرعت سایتتان را بالاتر از قبل ببرید. همچنین افزونه Autoptimize اکثر امکانات و فاکتورهای لازم را برای بالا بردن سرعت سایت در اختیار شما خواهد گذاشت و نحوه استفاده از آن نیز بسیار راحت و ساده است.
این افزونه به شما امکان میدهد فایلهای غیرضروری را در صفحات خاصی غیرفعال کنید که به افزایش سرعت سایت کمک میکند. افزونهای برای بهینهسازی و افزایش سرعت سایت که قابلیتهای کش، فشردهسازی و بارگذاری سریع را دارد. این افزونه با توجه به امکانات گسترده خود، بهعنوان یک ابزار جامع در بهبود کارایی وبسایتهای وردپرسی به شمار میآید. به طور کلی در این مقاله سایت شکرینو سعی کردیم به انواع افزونه های افزایش سرعت سایت بپردازیم. همچنین کارکرد این نوع افزونه ها را توضیح دادیم و توضیح دادیم که به چه علت سرعت یک سایت دارای اهمیت می باشد.اگر شما این مطلب را مطالعه کردید قطعا به دنبال متمایز سازی خود از رقبا بوده اید. شما میتوانید با استفاده از دوره برنامه نویسی افزونه المان المنتوری وردپرس به هر المانی که دوست دارید دست پیدا کنید.
حالا علت چیه؟ چون اول از همه خریدن افزونههای خارجی از سایتهای ایرانی، یعنی دزدی کامل و سازماندهی شده. صاحب افزونه که توسعه دهنده خارجی هست، رضایت نداره که ما داخل ایران بریم یه بار افزونه رو بخریم و بعد بیایم تو بعضی سایتها به هزاران نفر بفروشیم. اگه مثلا ما همین کار رو با کسب و کار شما بکنیم چه حسی دارید؟ (از هر دست بدی از همون پس میگیری، اینو یادت باشه)پس یکی از علتها اینه که بهتره از ابتدا درست شروع کنیم و توی دزدیهای گسترده شرکت نکنیم تا این فرهنگ در همه دوستان شکل بگیره. اگر نیاز به سنجش سرعت اینترنت خود دارید، افزونه Speedtest by Ookla این امکان را در هر لحظه برای شما فراهم میکند. این ابزار سرعت دانلود و آپلود شما را بهصورت دقیق اندازهگیری میکند.
ارتباط با وب پویا
حال که درخواست شما اطلاعاتش ذخیره شد و در یک جایی نگهداری شد و همهی ریکویستها هم جواب داده شد میدانیم صفحهی ما قرار است چی باشد. اگر انجین ایکس (nginx) بود نوشته انجین ایکس و اگر آپاچی بود آنجا Apache نوشته است. برای دیدن فایلهای همراه لطفاً وارد حساب کاربری خود شوید و ویدیو را مشاهده کنید. بسیاری از وب سرورها از نرمافزار Apache و Nginx استفاده میکنند که محبوبیت بالایی در بین توسعهدهندگان وب دارند.
حالا 999 نفر بعدی یا هر تعداد دیگری که میخواهند این صفحه را باز کنند خیلی راحت دفعه بعد دیگه این صفحه از آن نسخهای که کپی گرفتیم نمایش داده میشود و دیگر نیازی نیست که دوباره این پانصد تا ریکویست را اجرا کند. زمانی که یک سایت را راهاندازی میکنیم و یک هاست برای آن خریداری میکنیم آن، هاست بر روی یک سرور میزبانی میشود حال آن سرور یکسری نرمافزار دارد که قرار است سایت ما را اجرا کند. بنابراین برای اجرای سایت ما بر روی سرور نیاز به یکسری نرمافزار است که ساختار این نرمافزارها در سرورهای مختلف متفاوت است.
این افزونه امکان مسدود کردن تبلیغات و پاپآپهای آزاردهنده را فراهم میکند و تجربه وبگردی شما را بهبود میبخشد. اگر به دنبال تنوع در رابط کاربری مرورگر خود هستید، افزونه Momentum گزینه مناسبی است. این افزونه با تغییر روزانه پسزمینه صفحه اصلی و افزودن ابزارهایی مانند لیست کارهای روزانه، ساعت و پیامهای انگیزشی، تجربهای جذاب از وبگردی را برای شما فراهم میکند.
یکی از بهترین افزونههای کش برای وردپرس افزونه WP Super Cache است که تیم وردپرس آن را ساخته است. تنظیمات این پلاگین بشدت آسان است و امکانات فوقالعادهای دارد و چی بهتر از اینکه که تیم وردپرس روی آن کار میکند. اگر وب سرور شما انجین ایکس یا آپاچی است بهتر است از این افزونه استفاده کنید.
معرفی بهترین افزونه های فروشگاهی وردپرس و ووکامرس ( + دانلود
- {
- Cdn اطلاعات را از نزدیکترین مکان دانلود می کند و به کاربر نمایش می دهد و از این طریق باعث افزایش سرعت سایت می شود.
- |}
- این افزونه به کاهش زمان بارگذاری از طریق کش صفحات، فشردهسازی فایلهای HTML، CSS و جاوا اسکریپت کمک میکند.
- شما کاربران میتوانید برای دانلود این مورد از بهترین افزونه افزایش سرعت سایت، از طریق صفحه WP-Optimize – Cache, Clean, Compress اقدام به دانلود آن نمایید.
- {
- همچنین، Gzip بهصورت خودکار فعال میشود که از نقاط قوت این افزونه است.
- |}{
- در ادامه قصد داریم بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرسی را به شما معرفی کنیم.
- |}
- با استفاده از این افزونه میتوانید به سادگی HTTP requests هر صفحه را مدیریت کنید.
بهتر است ابتدا نیازهای خود را تعیین کرده و سپس افزونهای را انتخاب کنید که بهترین پاسخ را برای این نیازها ارائه میدهد. اگر از سرور LiteSpeed استفاده میکنید، افزونههایی مانند LiteSpeed Cache بهترین عملکرد را ارائه میدهند. اگر قصد دارید از این افزونه استفاده کنید، میتوانید از طریق مخزن وردپرس به جستجو این افزونه بپردازید که در حال حاظر هم بیش از 90 هزار نصب فعال از طریق مخزن وردپرس دریافت کرده است. برخی افزونههای رایگان مانند W3 Total Cache عملکرد خوبی دارند؛ اما افزونههای پولی امکانات پیشرفتهتری ارائه میدهند. گوگل، سرعت سایت را بهعنوان یک فاکتور مهم برای رتبهبندی در نظر میگیرد. هرچه لود شدن صفحات سریعتر باشد، شانس بیشتری برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل خواهید داشت.
Cache Enabler از جمله بهترین افزونههای کم حجم و ساده برای مدیریت cache سایت است. از جمله قابلیتهای اصلی این افزونه، تعیین زمان انقضا و پاک شدن cache سایت است. Oxygen Builder صفحهساز جایگزینی است که با حذف صفحات اضافی و بهینهسازی کدهای جاوا اسکریپت و CSS باعث سبکتر شدن و افزایش سرعت سایت میشود.
طراحی سایت فروش فایل
بله، با بهینهسازی تصاویر، فعالسازی کش مرورگر و استفاده از CDN میتوانید سرعت سایت را بهبود ببخشید. افزونه Autoptimize یک ابزار قدرتمند برای سادهتر کردن روند بهینهسازی عملکرد سایت با ارتقاء سرعت آن است. این ابزار با متراکم، کوچک و فشردهسازی و کش اسکریپتها، تزریق CSS به هدینگ صفحه و … بارگذاری سایت شما را سریعتر میکند. این پلاگین حرفهای با ادغام CDN، کش مرورگر و ذخیرهسازی ۸۰ درصدی پهنای باند باعث افزایش ۱۰ برابری سرعت سایت شما میشود. فشردهسازی صفحات، پستها و فیدهای RSS بخش دیگر کارایی موثر این افزونه است.
در سایتهای وردپرسی یکی از روشهای بالا بردن سرعت سایت استفاده از افزونه (پلاگین) است. افزونه افزایش سرعت وردپرس زیادی به این منظور توسعه یافتهاند که در این میان برخی بهتر عمل میکنند. یکی از معیارهای تشخیص یک افزونه خوب تعداد نصب بالای آن است که در توضیحات هر افزونه ذکر شده است. بعضی از افزونههای پرکاربرد و مفید برای افزایش سرعت سایت وردپرسی را در ادامه با هم بررسی میکنیم. افزونههایی که قراره تو این مطلب بهتون معرفی کنم، هرکدوم به نوبه خودشون بهترین افزونه برای افزایش سرعت سایت وردپرس هستن و میشه اونها رو به عنوان یک پک کامل در نظر گرفت. مثلاً اینطوری نیست که یکی از افزونهها صرفاً بیاد روی بهینه سازی عکس یا کَش کردن دادههای سایت تمرکز کنه.
در نتیجه برای بهبود تجربه کاربری وبسایتتان، سعی در بالابردن سرعت سایتتان کنید. اگر به دنبال یک افزونه سرعت وردپرسی هستید که به صورت رایگان ارائه شده باشد، پیشنهاد ما به شما افزونه W3 Total Cache می باشد. این یکی از محبوب ترین افزونه های کش برای وردپرس می باشد که قادر است با استفاده از ویژگی هایی که دارد سرعت سایت شما را تا حد زیادی افزایش دهد. با W3 Total Cache، می توانید فایل های HTML، CSS، و جاوا اسکریپت و همچنین پست ها، صفحات و فیدهای RSS را فشرده سازی نمائید. علاوه بر آن این افزونه دارای یک نسخه پولی هم می باشد که امکانات پیشرفته تری را در اختیار شما قرار می دهد.
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی Cache Enabler کلیک کنید. اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی WP Smush.it کلیک کنید. اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی LiteSpeed Cache for WordPress کلیک کنید. اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی Autoptimize کلیک کنید. اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی WP Rocket کلیک کنید.
در این مقاله بهترین افزونههای افزایش سرعت سایت وردپرسی را معرفی کردیم و راهنمای گامبهگام تنظیمات اولیه آن را نیز در اختیارتان قرار دادیم. اگر درباره هریک از بخشهای این مقاله سوالی در ذهن دارید، میتوانید از بخش نظرات زیر همین پست از ما بپرسید و پاسخ بگیرید. سایت شما اگه سه ثانیه دیرتر لود بشه، میتونه نصف کاربرها رو از باز کردن وبسایت شما دلسرد کنه. اگه دنبال نصب بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس به صورت رایگان هستید، پیشنهاد پنجم ما پلاگین Speed Booster Pack هست.
{
۳. بهینهسازی تصویر
|}
انتخاب افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس میتواند تأثیر قابلتوجهی بر سرعت لود سایت و تجربه کاربری داشته باشد. اما کدام افزونه بهتر عمل میکند؟ در ادامه، مقایسهای دقیق و کاربردی از افزونههای محبوب سال 2025 ارائه میدهیم. پلاگین برای بهبود سرعت سایت وردپرس زیاده؛ ولی Litespeed cache جزء اونهاییه که به قول معروف All-In-One یا پک کامل هست. لایت اسپید کش با اختصار LSCWP از ویژگیهای بهینهسازی و کش در سطح سرور استفاده میکنه.
به این ترتیب خیالتان راحت خواهد بود که کاربران موبایلی، تجربه کاربری مبنی بر کشینگ را تماموکمال خواهند داشت. نکته جالبی که باید درباره این افزونه کش بدونید این هست که سازنده این افزونه خود وردپرس (شرکت Automattic) هست. این پلاگین حدود 2 میلیون نصب فعال داره؛ پس اگه تو نصب این افزونه شک دارید، بیخیال این آمار نشید. افزونه Awesome Screenshot یکی از کاربردیترین افزونههای کروم برای گرفتن اسکرین شات و ضبط ویدیو از صفحه مرورگر است.
{
۵. افزونه افزایش سرعت سایت WP Optimize
|}
شما می توانید به راحتی و با چند کلیک، این افزونه را برای نسخه های 5.1 به بالا فعال کنید. بیش از ۴۰ درصد کاربران بیشتر از ۳ ثانیه برای لود صفحه منتظر نمیماند. Perfmatters افزونهای است که کمی متفاوت از سایر پلاگینهای افزایش سرعت وردپرس کار میکند و رویکرد خاص خود را دارد. سامانه مدیریت محتوا وردپرس، بهصورت پیشفرض برخی تنظیمات و آپشنها را برای سایتها فعال میکند که باعث سنگینتر شدن و کاهش سرعت میشود. بهینه سازی تصویر یکی از فاکتورهای مهم افزایش سرعت سایت هست و بعضی نرم افزارها و افزونهها این کار رو به خوبی انجام میدن.
افزونههایی مثل المنتور و Divi با تمام کارایی و فوایدی که دارند، وردپرس را سنگین میکنند و اصطلاحا باعث Bloat شدن سایت میشوند. دیتابیس شما هم هرازگاهی نیاز دارد غبارروبی شود و خب اگر این تنها کاری است که باید برای بهبود سرعت وردپرس انجام دهید، حتما افزونه WP-Optimize را به شما توصیه میکنیم. در بیشتر موارد، این تفاوت آنقدر ناچیز است که نمیتواند تأثیر قابل توجهی بر عملکرد وبسایت شما بگذارد.
یکی دیگر از مواردی که در سرعت سایت نقش موثری دارد، فعال کردن قابلیت لود تنبل تصاویر سایت است. منظور از لود تنبل یا Lazy Loading این است که زمانی تصاویر یک صفحه برای کاربر لود شود که از طریق اسکرول کردن صفحه به آن تصویر برسد. افزونه BJ Lazy Load با بیش از 90 هزار نصب فعال یکی از افزونه های محبوب در زمینه فعال کردن قابلیت لود تنبل است. در مطلب لیزی لود (lazy loading) چیست؟ افزونه های بیشتری برای لود تنبل معرفی کرده ایم. یکی دیگر از پلاگین های افزایش سرعت وردپرس، افزونه Cache enabler است. این افزونه برای فعال کردن کش سایت طراحی شده و تا کنون بیش از 90 هزار نصب فعال داشته است.
{سئو|دیجیتال مارکتینگ|آموزش سئو|آموزش دیجیتال مارکتینگ|بهینه سازی سایت|بازاریابی محتوا|تولید محتوا|لینک سازی|بک لینک|تحقیق کلمات کلیدی|سئو داخلی|سئو خارجی|سئو تکنیکال|سئو محلی|گوگل آنالیتیکس|سرچ کنسول گوگل|الگوریتم های گوگل|رتبه بندی گوگل|افزایش رتبه سایت|افزایش ترافیک سایت|بازاریابی شبکه های اجتماعی|مدیریت شبکه های اجتماعی|اینستاگرام مارکتینگ|تبلیغات در اینستاگرام|تبلیغات گوگل|تبلیغات کلیکی|کمپین تبلیغاتی|ایمیل مارکتینگ|بازاریابی ایمیلی|اتوماسیون بازاریابی|بهینه سازی نرخ تبدیل|تجربه کاربری}- ۰۴/۰۲/۰۹